Spring break!

Kommentera
Yes nu har jag sport lov, kände mig inte alltför seriös i skolan idag.(inte för jag brukar va men) Satt i mina egna tankar och min matte lärare förstog detta så jag har aldrig fått så mkt frågor som jag såklart fick idag! Så tänkte jag "nu får jag fan skärpa mig" och sen drifta jag iväg ändå, haha. Hatar matte lektionerna, lär mig verkligen inte ett skit. Alla lärare sa till oss att försöka catcha upp med läxor, och fundera på alla reaserch papers som komma skall. Tjena, som att det kommer hända liksom! Jag ska njuta, njuta och njuta ännu mer och stänga av mitt huvud för kommande vecka! Need.a.break.
Molly och Lily anlände hem ikväll från att ha spenderat deras lov i Palm Springs, Florida. Så vi tog take-out Chinese och nu ska jag kolla Vampire Diaries och Grey's med glass och cookies! Äre lov så äre :)
Önskar jag vetat om liiiite tidigare att jag ska hoppa i bikinin igen nästa vecka, hade vart en bra anledning med att ta tag i det där nyttiga livet som jag gjorde så jäkla bra dom första veckorna.. men eeeeeehhhh whatevah!
YOLO- you only live once my friends!!