First day of school,check!

En kommentar
Sov så jäkla dåligt inatt, har nog aldrig frusit så mycket som gjorde att jag vaknade upp ett x antal ggr under natten. 06.30 ringde klockan, väckte Grace och så drog jag ut på en springrunda i -8 grader. Kors i taket och så pigg som en tupp efteråt, härligt!:)
Så var första dagen i skolan avklarad och det har gått fint. Visst hänger jag inte med på allt men det ska förhoppningsvis komma in i det hyffsat snabbt. Jag får mycket beröm för att min engelska är perfekt men det här är helt annorlunda mot vad jag är van vid. Visst är jag bra på att prata vid det här laget, men att lära sig matte och ekonomi m.m kommer absolut bli en challenge! 
Lite dumt bara att jag redan missat 1-2 lektioner på alla klasser vilket gör att jag är lite efter men det är bara att kämpa på!
Så här ser mitt schema ut måndag och onsdag:
  • 9am-10.30am First year of seminar (fråga mig inte vad det är för det har jag inte fattat än :p)
  • 10.30am-11.50am Psykologi - tillväxt och utveckling, verkar super intressant och härlig lärare!
  • 12pm-1.20pm Intro to Business. haaaard, totally lost me there.
 
Tisdag och torsdag:
  • 9am-10.20am English
  • 10.30am-11.50 Math
Så mitt schema ska jag inte klaga på. Lagom långa dagar, små klasser på 12-17pers, litet campus så det är ingen risk att gå vilse och 15 min med bil från mitt hus. Awesome!:)
Ikväll har jag hängt hemma hos Mike och lagat mat och kollat Idol, inget avis alls att Alisa är på Ellie Gouldings konsert i Boston ikväll..
nu blir det sängen! Godnatt och godmorgon Sverige
 
 
 
1 andreas :

skriven

Vad läser du för ämne på fredagar då:-) intro to business- är nog ett steg i riktning mot att ordna upp usa:s ekonomi......kämpa på/bigbrother