Memorial of 9/11

En kommentar

Ahoy!
Tisdag och det rullar pa i fullfart! Solen skiner och det far nog bli en svang till stranden idag igen, maste ju passa pa nu det sista :)
Helgen var annars ratt lugn. I fredags kvall drog vi tjejer till Quincy till en bar med dansgolv och tog nagra ol. Sen vidare till Bucks dar killarna sjalvklart holl hus (deras favorit stalle). Dom stangde dock nastan direkt nar vi kom dit sa vi drog hem till Dougy och hangde dar ett tag.
Pa lordagen tog jag och Leyro det bara lugnt och hangde vid poolen. Pa kvallen drog jag till Josse och hade en mysig sleepover, haha.
Pa sondag formiddag tog vi Nikos och sen in till Boston. gick omkring i Harvard och sen vidare till Boston Common och Public Garden, ar ju sa himla fint! Dar hade dom monumentet fran alla som omkommit fran tragedin i NY for exakt 10 ar sen. Var valdigt kanslosamt och jag kunde verkligen kanna smartan. Smartan av att forlora nagon.
En kille pratade om att hans bror hade vart pa ett av planen fran Boston som kraschade in i det forsta tornet. Fyfan, det ar ju sa hemskt!

"Our greatest glory is not in never falling but in rising everytime we fall."
 
1 bro:

skriven

Låter som du har det bra. Lika bra du stannar 4 ever. Här regnar och blåser det bara.

MvH big brother