San Francisco!

4 kommentarer

Heej!

Nu sitter jag och Josse har pa varat hostel och ar helt slutkorda. Vi har haft fullt upp idag pa varan tour runt i San Francisco och vi har sett  Golden Bridge, Alcatras (som var det absolut basta) och allt annat sevardigt har i stan och det ar otroligt vackert! Och det som gor staden ar alla branta backar, har aldrig sett pa maken.
Hostelet vi bor pa ar riktigt trevligt, mycket unga folk fran overallt och nu traffade vi precis pa en australiensk tjej som pluggat i Lund det senaste halvaret, haha. Ja varlden ar allt liten.
Det ar riktigt kallt har i San Fran och vi har frusit dom har 2 dagarna sa vi skakat, skulle ha packat varmare klader men forhoppningsvis ar det varmare i LA dit vi drar imorgon bitti :) Busresa pa 8h ar dock sadar lockande..
I LA ska vi turista i 4 dagar och pa lordag hyr vi en bil som ska ta oss runt bla till Santa Monica, O.C, Venice beach, Malibu osv. Ser ut som det kommer regna hela helgen, hade hoppats pa att fa lite farg ju.
Sen pa mandag far vi vidare till Las Vegas och avslutar med Grand Canyon.

Vi hors! Love
 
1 B:

skriven

mysigt de låter du :D

2 Tilda:

skriven

Åh, det låter så underbart allt! Längtar efter nästa resa till USA nu! :)

3 erica:

skriven

de låter ju inte farligt gött hörredu:D enjoy!

4 Denmark!:

skriven

Anna!!If you have time and money.. then take a helicopter-flight over the Gran Canyon! It's worth every single penny!! So beautiful.