För vad vi än kallar det, så är det bara ett långsamt farväl.

En kommentar

Jag och Alisa ska snart hem till hennes mamma pa varan SECOND thanksgiving middag. Ja Thanksgiving ar ju pa torsdag och vi tjuvstartade redan i lordags hemma hos Rachelles mamma som bjod oss pa massa gott. Sa det har aret blir det en jakla massa firande och jag klagar da inte! Thanksgiving ar verkligen nagot jag vill ta med mej hem till Sverige :)
Annars ar det packning och forberedelser som galler for hemresan nasta vecka, helst sjukt. Fattar liksom inte. Vid den har tidpunkten om exakt en vecka kommer jag sitta i mitt rum hemma i Segerstad nu och undra vart tiden tog vagen.
Mitt rum ar som ett bombnedslag. Jag star bara och stirrar pa all skit jag har, vet inte ens vart jag ska borja? Tank vad mycket man plockat pa sej dom har 2 aren.

Alisa och jag for nagra veckor sen.

Mike, Alisa, rachelle och jag ute pa Alisas fodelesedag.

Can I pleasepleaseplease bring 'em home??
 
1 åsis:

skriven

fina, det kommer bli skit jobbigt men hoppas du njuter av tiden som är kvar ändå nu och vi alla ser såååå mkt fram emot att få hem dig så du kan inte tro det!! helt sjukt är vad det är men åhhh så jag längtar!!! kommer hem nästa helg så då ska vi kramas massa! puss köttbulle