It was all worth it in the end.

2 kommentarer

Klockan ar efter 2am och det ar snart dags att inta sangen, tror dock inte att det blir sa mycket somn inatt. Som min kloka karl sa "let's watch the clock all night cuz that's gonna make the time go slower." Min fina kille, vad skulle jag gora utan honom som alltid staller upp och ar sa hjalpsam.
Helgen har annars varit toppen! Kollade pa Grace ballet show i fredags, sen utgang inne i Boston som slutade med efterfest hos Elfa och Charles. Rkitigt kul kvall!
Lordagen blev det hemmafest har hos Mike och en hel del folk kom och var superkul.
Och ja idag akte jag hem till Duxbury, packade ihop det sista och sa hej-da till min fina hostfamilj och ikvall hade vi middag med ganget. Kommer traffa dom flesta imorgon bitti for frukost innan vi drar till flygplatsen vid 2-tiden. Yupp om 12h sitter jag och Josse dar, haller hand och grater. Ar sa himla glad att vi sitter pa samma flyg till Tyskland och sen skiljs vara vagar at da hon flyger till Danmark som ar narmast Malmo.

Jag önskar jag kunde förklara för någon exakt hur jag känner mig just nu.
Men det går inte. För jag kan inte ens förklara för mig själv. Det är så himla mycket tankar som går runt i huvudet, så himla mycket känslor. Det känns som innan jag skulle åka till USA, fast omvänt. Kanske för att det är omvänt.

Kanske gör jag det mer komplicerat än vad det egentligen är. Det brukar jag ju göra.
Jag vet inte. Jag vet ingenting just nu. Vet bara vilka jag vill komma hem till och vilka jag inte vill lämna. Vet bara vad jag kommer vara så glad att återse i Sverige och så ledsen att lämna i USA.
Resten, det är en ganska fin, liten, förvirrande röra.


 
1 Anonym:

skriven

<3

2 B:

skriven

Vad hände, är de slut på bloggandet nu? :O