You are the piece of me I wish I didn't need.

Kommentera
Hejsan!
Jag har haft en underbar start på den här veckan. Började dagen med ett body pump pass på gymmet, sen for jag hem till Mike och Alisa och klippte deras gräsmatta och sen slängde vi massa grenar och skit och hade en stor eld. Det tog ca 2h, hade lunch och sen åkte jag och Mike rollerblades. Haha ja det var inte igår! Senast jag gjorde det var när vi bodde på Torpagatan så måste ju va minst 12 år sedan. Så jäkla kul och vilken träning! Mike fick hålla i mig i nerförsbackarna dock, lite rädd jag skulle fara in i ett träd. 
Sen åkte jag hem vid 3 och agerade chaffis åt Grace resten av em och tog Syd på en timmes promenad. Väldigt aktiv och härlig dag :) Och vi har runt 18 grader här varje dag nu sen senaste veckan så det är shorts och tshirt som gäller, underbart!
Annars har helgen vart bra, väldigt lugnt. Jobbade fredag kväll, Bella åringen som jag passar, grät i nästan en timme och var på hemskt humör så jag gick nästan i taket men sen lyckades jag få henne glad och nöjd igen så vi kollade på tv resten av kvällen. Lördag och söndag hängde jag med mina fina vänner ute i det härliga vädret, åt sushi och bara var.
Mina vänner är så omtänksamma. 2 skålar till mig och en skål till de tre resterande. Och så tar dom med frukt till mig när vi är på utflykter för dom vet jag jämt är hungrig. Det kallar jag kärlek! haha