We're all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.

En kommentar
Heyheyhey!
 
Yes I'm alive! Har äntligen fått igen min dator och fått virus skydd så nu ska det bli ordning och uppdatering här!
Så nu undrar ni säkert hur det känns att vara tillbaka. Och ska jag vara ärlig så har det varit lite tufft. Hemlängtan yup. Saknar min familj och mina små monster. Och så har jag fått tillbaka min bihåleinflammation och känner mig krasslig igen. Underbart! Inne på 4 veckan nu, wihoo!
Men det är kul att träffa alla igen. Skolan känns sådär, är så jäkla mycket att fixa med och klasser som ska väljas osv. Är väldigt osäker på om jag verkligen ska göra detta.. Så går det när man har för bråttom fröken Anna!
 
Hoppas ni alla mår bra iallafall!
Jag hade en riktig skit dag idag. Tog mig in till skolan till 9, gjorde matte test som gick åt helvete som beräknat, hade 4h start orientation och såklart kom jag på fel tunnelbana på vägen hem och sen krånglade tåget och sen blev jag fast i storm trafiken (ja det är lite skillnad från Stenstorp) så var inte hemma förräns 5.30pm och då hade jag ätit en banan på hela dagen. dog nästan. 

Pendla är inget kul, 3 h sammanlagt fram och tillbaka varje dag till skolan med bil och tunnelbana och byte 2 ggr. Fortsätter jag med skolan blir det nog överföring till en närmare till nästa termin.
 
Nej nu ska jag sova! Natti natt
 
1 andreas :

skriven

Kul att det händer ngt här på bloggen! Bit ihop o kämpa på-blir säkert lättare med tiden kram/ bigbrother