California here we come!

En kommentar

Helgen har vart grymmmm! Fredagskvallen var supermysig med min underbara hostfamilj och Mike pa en Italiensk restaurang. fick ett jattefint armband och kort vilket fick mej i tarar. Efterat akte vi och motte upp Chris och Dougy for lite chatt pa en bar i Weymouth.
Lordagen var det Alisas fodelsedag vilket blev lunch pa Nikos med hela familjen Riley och Rachelle samlade. Sen for vi och skot pistol i nagra timmar. Vet ni att man brans av kulorna? en akte in innanfor min trjoja och brande upp bade hals och mage, aoootchh.
Kom hem sent gjorde oss iordning for utekvall i Quincy, riktigt kul kvall med mycket dansande! Avslutades med piano spelning till titanic vilket gjorde mej kanslosam och lipandes i en halvtimme, haha.
Sondag idag och vi gick upp i tid, at frukost pa Stars och sen for vi till IKEA dar Alisa inhanlade en ny sang och byra mm. Man ar ju ratt stolt over att va svensk assa :) Kvallen har tillbringats hos Alisas och Mikes mamma med lite slakt, mycket god mat och massa tarta. Vi kopte med marsipan och dajm tarta och alla alskade det, hihi.
Nej nu ska vi hoppa i kojs nagra timmar och sen blir det upp 4.45am och ta flyget till San Fransisco. borjar bli riktigt exalterad nuuu :))))
San Fran- Los Angeles-Las Vegas med min bastis i 10 dagar kommer bli fett najs!!

Vi hors! love
 
1 Tilda:

skriven

Ha nu en toppen resa!! Så hoppas jag att vi ses när du kommer hem igen! : Kramar